november lw 1

nov4

De maand november was in leerweg 1 zowel een sportieve, als een leerrijke, muzische én gezellige maand. 
We leerden deze maand alles over veiligheid in het verkeer. We deden massaal onze fluohesjes aan en werden beloond met een mega toffe fluofuif! 
We leefden ons helemaal uit op Kronkeldiedoe in de sporthal in Borgerhout: kruipen, sluipen, rennen, springen, klimmen, klauteren, wiebelen, balanceren,... We waren doodop, maar het was het waard! 
In Het Paleis volgden we een workshop: 'Bangerik'. We griezelden erop los en onze zintuigen werden extra geprikkeld die dag: voelen, proeven, ruiken,... Bangerik is echt een hele maffe man! 
We deden ook een groentenproject en hebben niet alleen van alles geproefd en geleerd over gezonde voeding, we hebben ook torens gebouwd met satéprikkers en wortelschijfjes. Dat was een hele leuke, spannende en leerrijke wedstrijd. Een stevige toren bouwen die tegen een stootje kan is toch niet zo gemakkelijk als het lijkt! 
Verder kwam er een spiekpietje op bezoek in onze klas, hij houdt ons elke dag in de gaten en we moeten hem leuke verhaaltjes vertellen en fijn voor hem zingen. We kregen al een leuk voorleesboek van hem en dagelijks verandert hij stiekem de toontafel in de klas. Kijk maar op de foto! 

toren
nov3
nov1