a.  lesuren

13.25u-15.20u

woensdag

08.45u-12.20u

De kinderen zijn vanaf 8u30 welkom in de klas. De lessen starten stipt om 8u45.

b.  voor- en naschoolse opvang

Openstelling van de school :

Voorbewaking van 7u30 tot 8u30

De leerlingen worden opgevangen op de speelplaats bij goed weer. Bij slecht weer en in de winter zal de voorbewaking in de polyvalente zaal op het gelijkvloers worden gehouden.

De kleuters van de voorschoolse opvang worden door Vera  naar hun klasje gebracht, waar ze opgevangen worden door hun eigen juf. De kinderen van de lagere school gaan zelf naar hun klas.

Nabewaking van 15u30 tot 18u00, op woensdag tot 18u00

De kinderen worden om 15u25 door de klasleerkracht naar de nabewaking gebracht. Alle kinderen die niet worden afgehaald gaan automatisch naar de nabewaking.

Bij goed weer buiten op de speelplaats. In de winter en bij slecht weer in de polyvalente zaal op het gelijkvloers.

Tarief:                      0,90 cent per begonnen half uur.

Tarief op woensdagnamiddag : Tot 13.00u betaal je 0,90€ per begonnen half uur.Blijven de kinderen tot na 13u dan hanteren we een vast tarief van 8 euro voor de hele namiddag.

c.  middagpauze

Tijdens de middagpauze eten de kinderen hun lunchpakket op in de klas.

Het middagtoezicht bedraagt 0,50 € per dag.

e. gezondheids- en afvalbeleid

Omwille van afvalbeperking op school willen wij vriendelijk vragen om fruit, boterhammen en koekjes liefst zonder verpakking in een doosje mee te geven.  Water in een drinkbus. Tijdens wintermaanden mogen de kinderen van de lagere school warme thee meenemen.

We proberen het gezond te houden!