Nieuwsflash 31 mei

  • 31 mei 2018

Nieuwbouw

Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de nieuwbouw. Momenteel is de aannemer bezig met de voorbereiding van de plaatsing van de vloerplaat van de tweede verdieping. De eerste lagen baksteen (tot op manshoogte) worden geplaatst rondom rond het gebouw. En de aannemer voorziet om een stelling en bijkomende bescherming te plaatsen ter hoogte van de mobiele units voor er gestart wordt met werken op hoogte.

 

Schoolfeest

Het schoolfeest op 26 mei was een groot succes. Alle kinderen en ouders genoten met volle teugen van de optredens én het mooie weer. Binnenkort zetten we ook wat foto's van deze prachtige dag op de site. Kom zeker nog eens kijken. We bedanken graag nog eens alle ouders en kinderen die mee geholpen hebben. 

 

WK op school

Op donderdag 31 mei was er een echt WK voetbal op school. Alle klassen werden verdeeld over verschillende landsploegen. Er werden ook vlaggen gemaakt om te supporteren. Ondanks de regen in de voormiddag konden de wedstrijden toch nog doorgaan. De uitslag van de wedstrijd is momenteel nog niet bekend.