Nieuwsflash 12 juni

  • 12 juni 2018

Sportiefste klas     
WK-voetbal

 

Muzische weken

Alle kleuters, met uitzondering van de visjes en de zeesterren, en alle leerlingen van de lagere school hebben momenteel muzische weken. We zijn verheugd dat Mirjam de Wit deze muzische weken weer begeleidt.

Zij vertrekt vanuit de input van de kinderen en maakt samen met hen een heel eigen en unieke muzikale voorstelling. Sommige klassen hebben ervoor gekozen om binnen de eigen graad samen te werken. Er worden ook toonmomenten georganiseerd, soms voor de kinderen van de school maar bij sommige klassen krijgen ook ouders de kans om te komen kijken. We zijn er van overtuigd dat Mirjam en alle kinderen er weer pareltjes van zullen maken. 

 

Sportiefste klas

De leerlingen kunnen nog steeds twee keer per meelopen voor 'A mile a day'. De sportiefste klas van de maand mei was wederom leerweg 2!! Proficiat aan alle deelnemers. 

 

WK voetbal

Op maandag 4 juni oganiseerde juf Liza een heuse WK-voetbalmatch; leerkrachten tegen ouders. De ouders wonnen deze keer met 2-1, maar dit sportieve intiatief is zeker voor herhaling vatbaar. De leerkrachten gaan dus voor een revanche.